Experiència d’aplicació d’energia elèctrica atmosfèrica a l’agricultura.

Descripció del projecte

X-Menhir, previ al projecte Bio Vibrant Project, va consistir en un conjunt de proves experimentals i demostratives per avaluar l’increment de fertilitat del sòl a través de l’aplicació dels impulsos elèctrics d’alta intensitat i del magnetisme en les aigües de reg per a produir aliments energèticament nutritius beneficiosos per a la salut humana.

Detalls del projecte

Dena Desarrollos SL
2013-2015
Mig Vi, Lles de Cerdanya

X-Menhir es duu a terme a la finca de Mig Vi, a Lles de Cerdanya, situada al municipi de Lles de Cerdanya, a uns 1200 metres d’altura, és un laboratori a l’aire lliure on hi tenen cabuda la innovació i la creativitat al voltant de tres eixos: energia, salut i aliments.

Aquesta zona de la comarca reuneix bones condicions per a l’experiència per la combinació d’altitud i índex de radiació solar.

Salut

És un projecte Agro Físic que pretén potenciar la fertilitat del sòl a través de l’aplicació de l’energia atmosfèrica als conreus per produir aliments energèticament nutritius que millorin la salut de les persones.

Talent

El repte de Dena Desarrollos SL amb X-Menhir és inspirar i atreure talent per impulsar iniciatives d’alt valor afegit.

No li demanem més a la terra, fem més amb el que la terra ens proporciona.

Gunter Pauli

Economista i escriptor

X-Menhir és una iniciativa de Dena Desarrollos SL, empresa líder en el sector de la protecció i prevenció i estudi dels llamps i l’energia elèctrica atmosfèrica. Les seves àrees d’expertesa abracen tota la cadena de valor, des de les fases de recerca i desenvolupament, al disseny i fabricació de dispositius de protecció i prevenció en front de llamps.

T'interessa el nostre projecte?

Omple el formulari i et contactarem tan aviat com sigui possible.