La finca de Mig Vi, un model de gestió

Estem situats a Mig Vi, una finca situada al municipi de Lles de Cerdanya, a uns 1200 metres d’altura.

Recuperació del territori

S’utilitza tecnologia d’avantguarda al servei d’un model de gestió orientat a recuperar els hàbitats rurals abandonats a causa de la manca de rendibilitat econòmica vinculada a l’activitat agrària.

Sostenibilitat

Tota experiència que es desenvolupa a la finca parteix dels recursos propis i segueix la lògica ecosistèmica del seu aprofitament eficient i intel·ligent dels recursos (aigua, energia i sòl). 

Tecnologia i emprenedoria

Mig Vi és un espai on es faciliten experiències per a la posta en marxa d’iniciatives de desenvolupament econòmic en els àmbits de l’energia, els aliments i la salut.

Co-working

Mig Vi, compta amb un edifici viver en empreses i des de Smart Rural Lab SL compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working,

Recuperació del territori

Smart Rural Lab SL crea oportunitats recuperació de finques abandonades de muntanya per a la producció agroecològica seguint l’exemple de la finca de Mig Vi.

Co-working

Compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working, amb dues empreses locals més, Pinergia SCCL i Socarrel SLL.

Blog

 

Co-working

Co-working

Compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working, amb empreses locals Pinergia, Enginyeria Cerdanya, Agro holistic i Biocibus. Smart Rural Lab SL crea oportunitats de recuperació de finques...

Llegir més

Vols formar part del nostre equip?

Omple el formulari i et contactarem tan aviat com sigui possible.