La finca de Mig Vi, un model de gestió

Estem situats a Mig Vi, una finca situada al municipi de Lles de Cerdanya, a uns 1200 metres d’altura.

Recuperació del territori

S’utilitza tecnologia d’avantguarda al servei d’un model de gestió orientat a recuperar els hàbitats rurals abandonats a causa de la manca de rendibilitat econòmica vinculada a l’activitat agrària.

Sostenibilitat

Tota experiència que es desenvolupa a la finca parteix dels recursos propis i segueix la lògica ecosistèmica del seu aprofitament eficient i intel·ligent dels recursos (aigua, energia i sòl). 

Tecnologia i emprenedoria

Mig Vi és un espai on es faciliten experiències per a la posta en marxa d’iniciatives de desenvolupament econòmic en els àmbits de l’energia, els aliments i la salut.

Co-working

Mig Vi, compta amb un edifici viver en empreses i des de Smart Rural Lab SL compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working, amb dues empreses locals més, Pinergia SCCL i Socarrel SLL.

Recuperació del territori

Smart Rural Lab SL crea oportunitats recuperació de finques abandonades de muntanya per a la producció agroecològica seguint l’exemple de la finca de Mig Vi.

Co-working

Compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working, amb dues empreses locals més, Pinergia SCCL i Socarrel SLL.

Notícies recents

 

Co-working

Co-working

Compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working, amb dues empreses locals més, Pinergia SCCL i Socarrel SLL.Smart Rural Lab SL crea oportunitats de recuperació de finques abandonades de muntanya per a la producció agroecològica seguint l'exemple de la finca...

Recuperació del territori

Recuperació del territori

Smart Rural Lab SL crea oportunitats recuperació de finques abandonades de muntanya per a la producció agroecològica seguint l'exemple de la finca de Mig Vi. Descripció del projecte Com a empresa situada en el món rural, tenim com a objectiu recuperar els espais...

X-Menhir

X-Menhir

Experiència d’aplicació d'energia elèctrica atmosfèrica a l’agricultura. Descripció del projecte X-Menhir, previ al projecte Bio Vibrant Project, va consistir en un conjunt de proves experimentals i demostratives per avaluar l'increment de fertilitat del sòl a través...

Vols formar part del nostre equip?

Omple el formulari i et contactarem tan aviat com sigui possible.