Smart Rural Lab SL crea oportunitats recuperació de finques de muntanya per a la producció agroecològica e innovació seguint l’exemple de la finca de Mig Vi.

Descripció del projecte

Com a empresa situada en el món rural, tenim com a objectiu recuperar els espais rurals respectuosos amb el medi ambient tot incorporant noves tecnologies per tal de promocionar el coneixement en producció i gestió d’explotacions agràries, la gestió de cooperatives, formació, enquadrament i suport, i arquitectura (construcció i rehabilitació), entre d’altres.

Projecte de recuperació

Finca de Mig Vi
Lles de Cerdanya
2009-2012

Durant més de 50 anys, Mig Vi, va sofrir un abandó considerable a causa de la manca de rendibilitat econòmica vinculada a l’activitat agrària. No obstant això, actualment compta amb uns importants recursos endògens, drets d’aigua, feixes hortícoles davant de la casa, superfície forestal, pastures i un edifici viver d’empreses i aula de formació.

Aquesta finca s’ha condicionat en la lògica de l’aprofitament intel·ligent dels recursos (aigua, energia i sòl). S’utilitza tecnologia d’avantguarda al servei d’un model de gestió orientat a recuperar els hàbitats humans.

Estàs interessat en treballar amb nosaltres?