Bio Vibrant Project

El darrer projecte en el que estem treballant, basat en la sostenibilitat i la productivitat de l’hortofruticultura ecològica de muntanya pretén presentar les aplicacions potencials dels impulsos elèctrics i del magnetisme en les aigües de rec.

Descripció del projecte

La innovació proposa estudiar la viabilitat d’implantar tecnologia basada en l’aplicació dels impulsos elèctrics d’alta intensitat i del magnetisme en les aigües de rec en explotacions agro-ecològiques de muntanya. Des de Smart Rural Lab SL, conjuntament amb el grup operatiu del projecte, treballem per identificar l’eficiència, rendibilitat, productivitat, competivitat i les aplicacions potencials dels productes agro-ecològics cultivats sota aquestes condicions.

Bio Vibrant Project, és duu a terme a la finca de Mig Vi, a Lles de Cerdanya, situada al municipi de Lles de Cerdanya, a uns 1200 metres d’altura, és un laboratori a l’aire lliure on hi tenen cabuda la innovació i la creativitat al voltant de tres eixos: energia, salut i aliments.

Aquesta zona de la comarca reuneix bones condicions pel projecte per la combinació d’altitud i índex de radiació solar.

Sostenibilitat

El projecte pretén avaluar la millora en la sostenibilitat de la producció: millorar l’eficiència en l’ús de l’aigua en agricultura ecològica, la gestió de l’energia i els tractaments per a prevenció i resiliència de les plantes a les plagues i malalties.

Proximitat

Bio Vibrant també té com a objectiu explorar les potencialitats gastronòmiques en la cuina tradicional pirinenca dels productes agro-ecològics produïts implementant la tecnologia presentada.

Territori

Articular la transferència ecològica i de coneixement perquè sigui el més transversal possible a nivell de sectors econòmics locals.

Operem junts cap a l'innovació

Grup operatiu: persones, projectes, empreses, marques i associacions

Projecte

Empreses

Marca

Associacions

T'interessa el nostre projecte?

Omple el formulari i et contactarem tan aviat com sigui possible.