Bio Vibrant Project

Projecte basat en la sostenibilitat i la productivitat de l’hortofruticultura ecològica de muntanya.

Descripció del projecte

Des de Smart Rural treballem per identificar l’eficiència, rendibilitat, productivitat, competivitat i les aplicacions potencials dels productes agro-ecològics cultivats amb el tractament magnètic de les aigües de rec.

Bio Vibrant Project, és duu a terme a la finca de Mig Vi, a Lles de Cerdanya, situada al municipi de Lles de Cerdanya, a uns 1200 metres d’altura, és un laboratori a l’aire lliure on hi tenen cabuda la innovació i la creativitat al voltant de tres eixos: aigua, energia i aliments.

Aquesta zona de la comarca reuneix bones condicions pel projecte per la combinació d’altitud i índex de radiació solar.

Sostenibilitat

El projecte pretén avaluar la millora en la sostenibilitat de la producció: millorar l’eficiència en l’ús de l’aigua en agricultura ecològica, la gestió de l’energia i els tractaments per a prevenció i resiliència de les plantes a les plagues i malalties.

Proximitat

Bio Vibrant també té com a objectiu explorar les potencialitats gastronòmiques en la cuina tradicional pirinenca dels productes agro-ecològics produïts implementant la tecnologia presentada.

Territori

Articular la transferència ecològica i de coneixement perquè sigui el més transversal possible a nivell de sectors econòmics locals.

Operem junts cap a l'innovació

Grup operatiu: persones, projectes, empreses, marques i associacions

T'interessa el nostre projecte?

Omple el formulari i et contactarem tan aviat com sigui possible.