Compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working, amb empreses locals Pinergia, Enginyeria Cerdanya, Agro holistic i Biocibus. 

Smart Rural Lab SL crea oportunitats de recuperació de finques abandonades de muntanya per a la producció agroecològica seguint l’exemple de la finca de Mig Vi que, després de més de 50 anys abandonada, es va rehabilitar amb l’objectiu de convertir-se en un edifici viver d’empreses.

Pinergia SCCL

Pinergia SCCL és una cooperativa d’àmbit energètic i ambiental especialitzada en donar serveis d’estalvi i eficiència energètica, projectes d’energies renovables, subministrament de biomassa i gestió ambiental.

Actualment, treballa conjuntament amb Smart Rural Lab SL en el projecte Xartic Telecomunicacions Cerdanya, una marca de telecomunicacions que ofereix servei d’internet, telefonia fix i mòbil.

Agro holistic

És una empresa que té com a objectiu ajudar a recuperar la visió holística que l’home tenia amb la terra en temps remots, sense oblidar els avenços que la ciència ha fet sinó contrastar aquests avenços amb una visió integral, ecològica i responsable que ens permeti millorar els processos productius de l’agricultura moderna.

Biocibus

Som elboradors de tradició familiar.

Productes i conserves elaborats artesanalment.

Els nostres ingredients són frescos i ecológics.

Enginyeria Cerdanya

L’enginyeria dels Pirineus

Estàs interessat en treballar amb nosaltres?