Compartim aquest espai, tot creant una zona de co-working, amb dues empreses locals més, Pinergia SCCL i Socarrel SLL.

Smart Rural Lab SL crea oportunitats de recuperació de finques abandonades de muntanya per a la producció agroecològica seguint l’exemple de la finca de Mig Vi que, després de més de 50 anys abandonada, es va rehabilitar amb l’objectiu de convertir-se en un edifici viver d’empreses.

Socarrel SLL

Socarrel SLL és una empresa que ofereix serveis de consultoria i execució de treballs en diferents camps relacionats amb el medi natural.

Actualment, treballa conjuntament amb Smart Rural Lab SL com a co-responsable en la dinamització dels agents locals adherits al Grup Operatiu i és co-redactora del Bio Vibrant Project: “Sostenibilitat i productivitat de l’hortofructicultura ecològica de muntanya”.

Pinergia SCCL

Pinergia SCCL és una cooperativa d’àmbit energètic i ambiental especialitzada en donar serveis d’estalvi i eficiència energètica, projectes d’energies renovables, subministrament de biomassa i gestió ambiental.

Actualment, treballa conjuntament amb Smart Rural Lab SL en el projecte Xartic Telecomunicacions Cerdanya, una marca de telecomunicacions que ofereix servei d’internet, telefonia fix i mòbil.

Estàs interessat en treballar amb nosaltres?